Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Osječko-baranjska  >  Poziv svim zainteresiranima za dostavu projektnih prijedloga Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Osječko-baranjske županije.
Zadnja izmjena: 23.03.2015.

Poziv svim zainteresiranima za dostavu projektnih prijedloga Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Osječko-baranjske županije.

 

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Osječko-baranjske županije objavljuje
 
POZIV SVIM ZAINTERESIRANIMA ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA
 
Dana 01. listopada 2013. godine potpisan je ugovor o darovnici za projekt „Partnerstvom do zapošljavanja PARTNER-NET“ čime je i započela njegova provedba. Projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu natječaja za darovnice pod nazivom „Lokalne inicijative za razvoj zapošljavanja“. Ukupna vrijednost projekta je 40.890,80EUR odnosno 311.395,71HRK a Europska unija ga financira s iznosom od 29.997,50EUR odnosno 228.439,96HRK a to je 73,36% ukupne vrijednosti projekta. Projekt će trajati do kraja svibnja 2015. godine.

Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Osijek a suradnici na projektu su 27 organizacija koje su ujedno i članovi Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Osječko-baranjske županije. To su predstavnici jedinica regionalne i lokalne samouprave, obrazovnih institucija, poduzetničkog sektora, udruga i sindikata.
PARTNER-NET želi potaknuti rast zapošljavanja u Osječko-baranjskoj županiji kroz jačanje kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Osječko-baranjske županije za definiranje, razvoj i provedbu Strategije razvoja ljudskih potencijala Osječko-baranjske županije.

Trenutno se izrađuje Strategija razvoja ljudskih potencijala Osječko-baranjske županije 2020, Akcijski plan, Komunikacijska strategija i Baza projektnih prijedloga zbog čije izrade je i otvoren poziv svim zainteresiranima za prijavu projektnih prijedloga vezanih uz razvoj ljudskih potencijala u Osječko-baranjskoj županiji. Baza se stvara u svrhu pronalaska partnera za provedbu projekata i smanjenja dupliciranja aktivnosti te bolje koordinacije među potencijalnim sudionicima u provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Osječko-baranjske županije 2020 odnosno provedbi Akcijskog plana spomenute strategije. Obrazac za prijavu možete pronaći na sljedećoj poveznici: www.lpz-obz.eu a rok za prijavu je 20. ožujka 2015. godine.

Očekujemo da će se prijavljeni projekti najvećim dijelom financirati iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Više o programu možete pogledati na sljedećim poveznicama:

Više o projektu PARTNER-NET možete pronaći na:
 
Za dodatne informacije možete se obratiti na Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Osijek, voditeljici projekta Mariji Koški na tel. 207-335.

Priopćenje za javnost

Ulaganje u budućnost
 Europska Unija