Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Ličko-senjska  >  Studijsko putovanje Članova LPZ-a Ličko-senjske županije u Zadar
Zadnja izmjena: 28.05.2015.

Studijsko putovanje Članova LPZ-a Ličko-senjske županije u Zadar

U sklopu projekta „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko-senjske županije Faza II“ sufinanciranog iz sredstava Europske unije u okviru Programa IPA- Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. organizirano je studijsko putovanje u Zadar dana 20.  svibnja 2015. godine te je dogovoren sastanak sa Agencijom za razvoj ZADRA NOVA.

Sastanak je sazvan radi uspostavljanja suradnje i razmjene znanja, vještina i iskustava  između razvojnih agencija Zadarske županije i Ličko-senjske županije te članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije i Ličko-senjske županije radi aktivnog, poduzetnog i koordiniranog djelovanja u području zapošljavanja te razvoja i jačanja ljudskih potencijala na području navedenih županija.

Članovi Lokalnog partnerstva razmjenili su iskustva o problemima i potrebama samog Lokalnog partnerstva u svrhu  jačanja istog, također su predstavili i primjere dobre prakse Lokalnog partnerstva.  Predstavljen je projekt STEP FORWARD i  projekt Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko-senjske županije   Faza II te je bila konstrutkivna rasprava i razmjena iskustava o projektima iz područja tržišta rada i razvoja ljudskih potencijala.

Sudionici studijskog putovanja prisustvovali su i na Glavnoj sjednici Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoja ljudskih potencijala Zadarske županije na kojoj je, među ostalim, prihvaćen nacrt Strategije razvoja ljudskih potencijala i Akcijski plan 2014.-2020. te su predstavljeni i usvojeni dokumenti o osnivanju Centra za inicijative u zapošljavanju i razvoju ljudskih potencijala Zadarske županije koji se osniva u sklopu projekta Step Forward nositelja Javne ustanove Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE.