Vijesti iz županija


Izaberite vijesti iz županija

Dubrovačko-neretvanska

Istarska

Karlovačka

Koprivničko-križevačka

Krapinsko-zagorska

Ličko-senjska

Međimurska

Osječko-baranjska

Požeško-slavonska

Primorsko-goranska

Sisačko-moslavačka

Splitsko-dalmatinska

Šibensko-kninska

Varaždinska

Virovitičko-podravska

Vukovarsko-srijemska

Zadarska

Zagrebačka i Grad Zagreb

Bjelovarsko-bilogorska

Brodsko-posavska


Kontakti


Info telefon : 01 6444 000
Telefon : +385 1 6126 000
Fax : + 385 1 6126 038 
e-mail : hzz@hzz.hr


Linkovi na kontakte Regionalnih i Područnih ureda:
Kontakti Regionalnih/Područnih ureda

Početna  >  Novosti  >  Vijesti iz županija  >  Koprivničko-križevačka  >  Održan završni ispit za polaznike osposobljavanja za elektrozavarivača
Zadnja izmjena: 03.01.2019.

Održan završni ispit za polaznike osposobljavanja za elektrozavarivača


 
U okviru projekta „Učenjem do posla“ čiji je nositelj Obrtničko učilište Pouka iz Koprivnice, a u kojem je Područni ured Križevci partner, dana 18. prosinca 2018. godine održan je završni ispit za polaznike osposobljavanja za elektrozavarivača.

Nakon odslušanih 59 sati teorijske nastave te odrađenih 250 sati praktične nastave, 8 polaznika programa uspješno je položilo teorijski i praktični dio završnog ispita te su time stekli Uvjerenje o osposobljavanju za obavljanje poslova elektrozavarivača.

U okviru projekta bili su pokriveni svi troškovi provedbe te je za polaznike ovaj program osposobljavanja bio besplatan. Iz projekta su financirani i putni troškovi za polaznike iz udaljenih mjesta, troškovi zaštitne odjeće i opreme te osiguranje polaznika na praktičnoj nastavi.

Program osposobljavanja za elektrozavarivače bio je zadnji od 3 provedena obrazovna programa u okviru ovog projekta. Prethodno su odrađeni program usavršavanja za montere solarno toplovodnih sustava te program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju tesar.