Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije

NOVO 2007-2013 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Arhiva Novosti

Objavljeno: 20. lipnja 2011.
Objavljen poziv na informativne radionice za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici'.Objavljeno: 17. lipnja 2011.
Objavljen poziv na informativne radionice za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.Objavljeno: 16. lipnja 2011.
Objavljen neslužbeni hrvatski prijevod Uputa za prijavitelje (Guidelines for Applicants) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.Objavljeno: 14. lipnja 2011.
Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) 'Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici'.Objavljeno: 12. srpnja 2011.
Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška.Objavljeno: 12. srpnja 2011.
Operativna struktura „Razvoj ljudskih potencijala“ traži osobu(e) za provedbu istraživanja o tome koliko je javnost upoznata s Operativnim programom Razvoj ljudskih potencijala. Rezultati istraživanja će se koristiti za procjenu i praćenje uspjeha Operativne strukture Razvoj ljudskih potencijala u provedbi Komunikacijskog akcijskog plana.
Objavljeno: 11. srpnja 2011.
U Zagrebu, dana 4. i 5. srpnja, u sklopu „2. dana EU fondova“, predstavljeno je svih pet komponenti IPA-e. Operativni program „Razvoj ljudskih potencijala“, koji se financira putem IV. komponente IPA-e, predstavljen je na info pultu, a održana su i dva stručna predavanja o mogućnostima financiranja projekata iz područja zapošljavanja, obrazovanja i socijalnog uključivanja.

  
Objavljeno: 31. svibnja 2011.
Obavijest o održavanju informativnih radionica u sklopu poziva na dostavu projektnih prijedloga 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.


Objavljeno: 31. svibnja 2011.
Objavljen Operativni program »Razvoj ljudskih potencijala - verzija druga«.Objavljeno: 16. svibnja 2011.
Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina.Objavljeno: 19. travnja 2011.
Objavljena obustava natječajnog postupka ('Cancellation Notice') za ugovor o nabavi roba 'Opremanje operativne strukture Razvoj ljudskih potencijala'.

 


Objavljeno: 18. ožujka 2011.
Objavljen Godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava za 2011. godinu.

 


Objavljeno: 23. srpnja 2010.

Objavljen natječaj za popunu ranih mjesta u Središnjoj službi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Odjel za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije.


 

Objavljeno: 02. kolovoza 2010

Objavljen natječaj za izradu vizualnog identiteta IV. komponente IPA programa.

Objavljeno: 16. ožujak 2010.

 

Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.
Objavljeno: 25. veljače 2010.
 
Objavljena pitanja i odgovori (Questions & Answers) u sklopu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava 'Mladi na tržištu rada'.
Objavljeno: 23. veljače 2010.
 
Objavljena lista kandidata u užem izboru (Shortlist notice) za ugovor o uslugama za projekt 'Žene na tržištu rada'.
Objavljeno: 22. veljače 2010.
 

Obavijest o održanim radionicama za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava u sklopu grant sheme 'Mladi na tržištu rada'.

Objavljeno: 15. veljače 2010.

Objavljena pitanja i odgovori (Questions & Answers) u sklopu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.
Objavljeno: 05. veljače 2010.

Objavljen produžetak roka za prijave na radionice u Splitu za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Mladi na tržištu rada'.
Objavljeno: 01. veljače 2010.

Objavljen poziv na prijavu za e-mail i telefonsko savjetovanje te održavanje dodatne radionice u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje – Faza 3'.

Objavljeno: 29. siječanj 2010.

Objavljen poziv na radionice za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Mladi na tržištu rada'.
Objavljeno: 28. siječanj 2010.

Objavljen poziv na radionice za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.
Objavljeno: 28. siječanj 2010.

Objavljena pitanja i odgovori (Questions & Answers) u sklopu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) faza 3'.
Objavljeno: 27. siječanj 2010.

Objavljeno održavanje dodatne klinike, izmjene datuma održavanja kao i produžetak roka za prijave na projektne klinike za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) – faza 3'.
Objavljeno: 22. siječanj 2010.

Objavljene izmjene datuma održavanja i produžetak roka za prijave na projektne klinike za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) – faza 3'.
Objavljeno: 19. siječanj 2010.

Objavljene izmjene datuma održavanja i produžetak roka za prijave na projektne klinike za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) – faza 3'.
Objavljeno: 18. siječanj 2010.

Objavljene izmjene datuma održavanja i produžetak roka za prijave na projektne klinike za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) – faza 3'.
Objavljeno: 12. siječanj 2010.

Objavljeni novi datumi održavanja i produžetak roka za prijave na projektne klinike za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) – faza 3'.
Objavljeno: 08. siječanj 2010.

Objavljena lista kandidata u užem izboru (Shortlist notice) za ugovor o uslugama za projekt 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.
Objavljeno: 07. siječanj 2010.

Produženi rokovi prijave na projektne klinike u sklopu grant-sheme 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje – faza 3'.
Objavljeno: 05. siječanj 2010.

Objavljena pitanja i odgovori (Questions & Answers) u sklopu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.
Objavljeno: 05. siječanj 2010.

 

Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.

Objavljeno: 04. siječanj 2010.

Objavljene lokacije održavanja projektnih klinika u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) – faza 3', IPA program, komponenta IV – Razvoj ljudskih potencijala.
Objavljeno: 22. prosinac 2009.

Poziv na individualno savjetovanje (projektne klinike) u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) – faza 3', u sklopu IPA programa, komponenta IV – Razvoj ljudskih potencijala.
Objavljeno: 21. prosinac 2009.

Obavijest o održanim informativnim radionicama za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava u sklopu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada' i 'Mladi na tržištu rada'.
Objavljeno: 04. prosinac 2009.

Objavljeni novi datumi održavanja i produžetak roka za prijave na radionice u Zadru za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) – faza 3'.
Objavljeno: 03. prosinac 2009.

Obavijest o održanim savjetovanjima za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava u sklopu grant sheme 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.
Objavljeno: 03. prosinac 2009.

Objavljene lokacije održavanja i produžetak roka za prijave na radionice za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) – faza 3'.
Objavljeno: 01. prosinac 2009.

Objavljena Najava natječaja (Individual service contract forecast) za ugovor o uslugama za projekt 'Podrška Operativnoj strukturi Operativnog programa za razvoj ljudskih potencijala u pripremi projekata'.
Objavljeno: 30. studeni 2009.

Objavljene nove lokacije održavanja informativnih radionica u sklopu natječaja 'Mladi na tržištu rada' i 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.
Objavljeno: 25. studeni 2009.

Objavljen poziv na radionice za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje (LPE) – faza 3'.
Objavljeno: 25. studeni 2009.

Objavljena Najava natječaja (Individual service contract forecast) za ugovor o uslugama za projekt 'Podrška Operativnoj strukturi Operativnog programa za razvoj ljudskih potencijala u upravljanju operativnim programom'.
Objavljeno: 19. studeni 2009.

Objavljena pitanja i odgovori (Questions & Answers) u sklopu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava 'Žene na tržištu rada'.
Objavljeno: 19. studeni 2009.

Objavljen neslužbeni hrvatski prijevod Uputa za prijavitelje (Guidelines for Applicants) 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje - faza 3'.
Objavljeno: 18. studeni 2009.

Objavljen neslužbeni hrvatski prijevod Uputa za prijavitelje (Guidelines for Applicants) 'Mladi na tržištu rada'.
Objavljeno: 18. studeni 2009.
 

Objavljena Obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Mladi na tržištu rada'.
Objavljeno: 16. studeni 2009.

Objavljen poziv na informativne radionice za grant sheme 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada' i 'Mladi na tržištu rada'.


Hrvatski zavod za zapošljavanje, Odjel za financiranje i ugovaranje projekata EU (CES DFC)organizira informativne radionice za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava za dvije grant sheme: 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada' i 'Mladi na tržištu rada'.
Objavljeno: 11. studeni 2009.


Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje – faza 3'.
Objavljeno: 10. studeni 2009.

Objavljena Najava natječaja (Individual service contract forecast) za ugovor o uslugama za projekt 'Podrška Operativnoj strukturi Operativnog programa za razvoj ljudskih potencijala u vezi informiranja, promidžbe i vidljivosti'.
Objavljeno: 09. studeni 2009.

Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) 'Mladi na tržištu rada'.

Objavljeno: 06. studeni 2009.


Objavljen ispravak (corrigendum) natječajne dokumentacije za grant shemu 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.
Objavljeno: 05. studeni 2009.

 

 

 

Zbog količine zaprimljenih prijava i velikog interesa, rok za prijavu u bazu podataka ocjenjivača/ica ponuda pristiglih na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava, produžen je do daljnjeg.
Objavljeno: 04. studeni 2009.

Objavljen neslužbeni hrvatski prijevod Uputa za prijavitelje (Guidelines for Applicants) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.
Objavljeno: 03. studeni 2009.

Objavljen ispravak (corrigendum) natječajne dokumentacije za grant shemu 'Žene na tržištu rada'.
Objavljeno: 02. studeni 2009.

Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.
Objavljeno: 23. listopad 2009.

Objavljen neslužbeni hrvatski prijevod Uputa za prijavitelje (Guidelines for Applicants) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.
Objavljeno: 21. listopad 2009.

Objavljen poziv na savjetovanje za potencijalne prijavitelje na natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina' u sklopu IV. komponente IPA programa.  
Objavljeno: 15. listopad 2009.

Objavljen poziv na iskaz interesa za prijavu u bazu podataka ocjenjivača/ica ponuda pristiglih na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu IV. komponente programa IPA.
Objavljeno: 15. listopad 2009.

Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.
Objavljeno: 13. listopad 2009.
 

Objavljen poziv na drugi krug informativnih radionica za potencijalne prijavitelje za projekt 'Žene na tržištu rada'.

 

 


Objavljeno: 09. listopad 2009.
 

Održane regionalne partnerske konzultacije za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala.

U organizaciji Uprave za međunarodnu suradnju u području rada i socijalne sigurnosti, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva od 17. rujna do 2. listopada 2009. godine održane su regionalne partnerske konzultacije vezane za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala.
 
Objavljeno: 02. listopad 2009.
 

Obavijest o održanim radionicama za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava u sklopu grant sheme 'Žene na tržištu rada'.

U razdoblju od 15. - 21. rujna 2009. godine održane su četiri radionice za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava u sklopu grant sheme 'Žene na tržištu rada', u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Objavljeno: 30. rujan 2009.

Objavljen neslužbeni hrvatski prijevod Uputa za prijavitelje (Guidelines for Applicants) 'Žene na tržištu rada'.
Objavljeno: 30. rujan 2009.

Objavljen priručnik 'Smjernice za izradu i upravljanje projektima u okviru IPA programa'.

Priručnik 'Smjernice za izradu i upravljanje projektima u okviru IPA programa' razvijen je u sklopu projekta Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva 'Jačanje administrativnih kapaciteta za upravljanje i provedbu programa IPA/ESF'.
 

 

Objavljena pitanja i odgovori za natječaj za nabavu roba 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.

 

Objavljena Obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje - faza 3'.Objavljeno: 04. studeni 2009.

Produžen rok za prijavu u bazu podataka ocjenjivača/ica ponuda pristiglih na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu IV. komponente programa IPA.

Objavljeno: 01. rujan 2009.

Objava natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru projekta 'Žene na tržištu rada'. Objavljeno: 15. srpanj 2010.

Objavljena obustava natječajnog postupka ('Cancellation Notice') za ugovor o uslugama 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.Objavljeno: 16. lipanj 2010.

Promjena adrese Odjela za financiranje i ugovaranje projekata EU pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje (CES DFC-a).Objavljeno: 02. lipanj 2010.

Objavljen natječaj za izradu web stranice Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala.Objavljeno: 02. lipanj 2010.

Objavljen natječaj za nabavu roba 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.Objavljeno: 04. svibanj 2010.

Objavljene loakcije i program rada za IPA/ESF jednodnevne radionice u Zagrebu, Varaždinu, Čakovcu i Krapini u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje – faza 3'.Objavljeno: 29. travanj 2010.

Objavljen poziv na IPA/ESF jednodnevne radionice u Osijeku u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje – faza 3'.Objavljeno: 22. travanj 2010.

Objavljen natječaj za popunu ranih mjesta u Središnjoj službi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Odjel za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije.

 
 
Objavljeno: 21. travanj 2010.
 
Objavljen poziv na IPA/ESF jednodnevne radionice u sklopu projekta 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje – faza 3'.Objavljeno: 20. travanj 2010.

Objavljen Godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava za 2010. godinu.Objavljeno: 13. travanj 2010.

Dan mogućnosti kroz EU fondove 'Hrvatska u Europi, Europa za Hrvatsku'.Objavljeno: 12. travanj 2010.

Objavljen hrvatski prijevod priručnika 'Smjernice za izradu i upravljanje projektima u okviru IPA programa'.Objavljeno: 19. ožujak 2010.

Objavljen natječaj za nabavu roba 'Opremanje Operativne strukture Razvoj ljudskih potencijala'.Objavljeno: 28. veljače 2011.

Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Lokalna partnerstva za zapošljavanje - faza 3'.Objavljeno: 25. veljača 2011.

Objavljena Najava natječaja (Individual service contract forecast) za ugovor o uslugama za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.Objavljeno: 09. veljače 2011.

Objavljen Godišnji pregled dodjeljenih ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći za 2010. godinu.Objavljeno: 02. veljače 2011.

Objavljena lista kandidata u užem izboru (Shortlist notice) za ugovor o uslugama za projekt 'Podrška Operativnoj strukturi za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala u vezi informiranja, promidžbe i vidljivosti'.Objavljeno: 27. siječanj 2011.

Objavljen Ispravak Godišnjeg plana dodjele bespovratnih sredstava za 2010. godinu.Objavljeno: 25. siječanj 2011.

Objavljena obustava natječajnog postupka ('Cancellation Notice') za ugovor o nabavi roba 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.Objavljeno: 31. prosinac 2010.

Poništenje najave natječaja ('Contract forecast') za ugovore o uslugama 'Podrška Operativnoj strukturi za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala u pripremi projekata' i 'Podrška Operativnoj strukturi za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala u upravljanju operativnim programom'.Objavljeno: 31. prosinac 2010.

Objavljena Najava natječaja (Individual service contract forecast) za ugovor o uslugama za projekt 'Novi pristupi HZZ-a u pružanju usluga klijentima'.Objavljeno: 22. prosinac 2010.

Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.
Objavljeno: 17. prosinac 2010.

Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.Objavljeno: 13. prosinac 2010.

Objavljena lista kandidata u užem izboru (Shortlist notice) za ugovor o uslugama za projekt 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.Objavljeno: 07. prosinac 2010.

Dodijeljeni ugovori u sklopu programa bespovratne pomoći (grant shema) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada' i 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.Objavljeno: 03. prosinac 2010.

Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Žene na tržištu rada'.Objavljeno: 18. studeni 2010.

Dodijeljeni ugovori u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Žene na tržištu rada'.
Objavljeno: 24. rujan 2010

Objavljen natječaj za ugovor o nabavi usluga 'Podrška Operativnoj strukturi za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala u vezi informiranja, promidžbe i vidljivosti'.Objavljeno: 16. rujan 2010

Objavljena pitanja i odgovori i izmjene natječajne dokumentacije za natječaj za nabavu roba 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.Objavljeno: 27. kolovoz 2010.
 

 

 

 

 

 

Objavljeno: 19. travnja 2011.

Objavljena obustava natječajnog postupka ('Cancellation Notice') za ugovor o nabavi roba 'Opremanje operativne strukture Razvoj ljudskih potencijala'.

 Objavljeno: 18. ožujka 2011.

Objavljen Godišnji plan dodjele bespovratnih sredstava za 2011. godinu.

 
Objavljeno: 24. kolovoz 2010.

Objavljen natječaj za ugovor o nabavi usluga 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'
.


 

Objavljeno: 21. Kolovoz 2010

 Objavljene izmjene natječajne dokumentacije za natječaj za nabavu roba 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.Objavljeno: 02. kolovoz 2010

 

 

 

 

 

povratak na početnu stranicu


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'