Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije

NOVO 2007-2013 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Novosti

Objavljeno: 13. siječanj 2012.

Objavljen ponovljeni natječaj za nabavu roba 'Opremanje Operativne strukture Razvoj ljudskih potencijala'.

U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 4., mjera 4.2., operacija 4.2.2., objavljen je ponovljeni natječaj za nabavu roba 'Opremanje Opertivne strukture Razvoj ljudskih potencijala'.

Rok za dostavu ponuda je 20. ožujak 2012. u 10:00h po lokalnom vremenu na adresu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Odjel za financiranje i ugovaranje projekata EU, Ulica grada Vukovara 70/3, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Uvjeti natječaja i projektna dokumentacija dostupni su na našoj web stranici, u sekciji 'Natječaji', ili na sljedećem linku: Tender Dossier.rar Procurement Notice.pdf

 


 

  


povratak na početnu stranicu


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'