Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije

NOVO 2007-2013 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Novosti
   Objavljeno: 16. svibnja 2013.

Objavljen natječaj za nabavu roba 'Nabava materijala za informiranje, promidžbu i vidljivost za Operativnu strukturu razvoj ljudskih potencijala u Hrvatskoj'.

U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 4., mjera 4.2., operacija 4.2.1a., objavljen je natječaj za nabavu roba 'Nabava materijala za informiranje, promidžbu i vidljivost za Operativnu strukturu razvoj ljudskih potencijala u Hrvatskoj'.

Rok za dostavu ponuda je 17. lipanj 2013. u 10:00h po lokalnom vremenu na adresu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Služba za financiranje i ugovaranje projekata EU, Ulica grada Vukovara 70/3, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Uvjeti natječaja i projektna dokumentacija dostupni su na našoj web stranici, u sekciji 'Natječaji', ili na sljedećim linkovima:
 Tender Dossier realunch.zip Contract Notice relaunch.pdf 


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'