Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije

NOVO 2007-2013 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Novosti
Objavljeno: 17. lipanj 2011.

Objavljen p
oziv na informativne radionice za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'.

U sklopu projekta 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina', Hrvatski zavod za zapošljavanje organizira dvodnevne informativne radionice za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava.

Radionice će se održati u Belom Manastiru, Gospiću, Sisku, Šibeniku i Virovitici, od 27. do 30. lipnja 2011.

Rok za prijavu sudionika/ca je 24. lipanj 2011. godine do 14:00 sati.

Detaljne informacije možete pronaći u Pozivu na radionice i Prijavnom obrascu dostupnima na našoj web stranici, u sekciji 'Natječaji' ili na sljedećem linku: Poziv na informativne radionice.pdf Prijavni obrazac za informativne radionice.doc

 


 

 

 

povratak na početnu stranicu

 


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'