Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije

NOVO 2007-2013 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Novosti

 Objavljeno: 11. srpanj 2011.

U Zagrebu, dana 4. i 5. srpnja, u sklopu „2. dana EU fondova“ predstavljeno je svih pet komponenti IPA-e. Operativni program Razvoj ljudskih potencijala, koje se financira putem IV. komponente IPA-e, predstavljen je na info pultu, a održana su i dva stručna predavanja o mogućnostima financiranja projekata iz područja zapošljavanja, obrazovanja i socijalnog uključivanja.

U dva dana održavanja „2. dana EU fondova“ na info pultu IV. komponente IPA-e informacije je zatražilo oko 400 osoba, dok je oko 300 sudionika prisustvovalo stručnim predavanjima o Operativnom programu Razvoj ljudskih potencijala.

Zahvaljujemo svim sudionicima „2. dana EU fondova“, te još jednom pozivamo sve zainteresirane da se prijave na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava objavljenih na našoj internetskoj stranici.

Prezentacije sa stručnih predavanja možete pronaći na sljedećem linku: Prezentacije.zip


 

 

 

povratak na početnu stranicu


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'