Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije

NOVO 2007-2013 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Novosti
 Objavljeno: 12. srpanj 2011.

Operativna struktura „Razvoj ljudskih potencijala“ traži osobu(e) za provedbu istraživanja o tome koliko je javnost upoznata s Operativnim programom Razvoj ljudskih potencijala. Rezultati istraživanja će se koristiti za procjenu i praćenje uspjeha Operativne strukture Razvoj ljudskih potencijala („u daljnjem tekstu OS RLJP“) u provedbi Komunikacijskog akcijskog plana (eng. Communication Action Plan CAP).

CAP, dokument koji služi kao osnova za provedbu aktivnosti iz područja informiranja, promidžbe i vidljivosti pripremljen je u skladu s IPA Komunikacijskom strategijom, a u koordinaciji sa Središnjim državnim uredom za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije (SDURF).

Cjelovitu verziju natječaja možete naći na sljedećem linku: Natječaj.doc
 

 

 

povratak na početnu stranicu


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'