Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije

NOVO 2007-2013 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Novosti
Objavljeno: 16. ožujka 2012.

Objavljeni ispravci obavijesti o nabavi i natječajne dokumentacije za natječaj za nabavu roba 'Opremanje Operativne strukture Razvoj ljudskih potencijala'. 

U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 4, mjera 4.2, operacija 4.2.2, najavljuje se skora objava Ispravka za produženje roka za dostavu ponuda, za natječaj za nabavu roba 'Opremanje Operativne strukture Razvoj ljudskih potencijala'.

Cjelovite ispravke možete naći na našoj web stranici, u sekciji "Natječaji" ili na sljedećem linku:
Corrigendum to supply Procurement notice.pdf_ Corrigendum to supply Tender dossier.pdf
 

return to home page


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'