Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije

NOVO 2007-2013 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Novosti

Objavljeno: 19. prosinca 2012.

Objavljen natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 2“.

U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 2, mjera 2.3, operacija 2.3.1, objavljen je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 2“.
 
Natječaj je otvoren do 12. veljače 2013. godine. U sklopu ovog natječaja održat će se informativne radionice za potencijalne prijavitelje prema sljedećem rasporedu: 10. i 11. siječnja 2013. u Zagrebu, 16. i 17. siječnja 2013. u Osijeku, 17. i 18. siječnja 2013. u Splitu te  21. i 22. siječnja 2013. u Rijeci.  
Dodatne informacije vezane uz održavanje informativnih radionica bit će naknadno objavljene na našoj web stranici. 

Uvjeti natječaja i projektna dokumentacija dostupni su na sljedećem linku:  Guidelines for Grant Applicants.pdf Local Publication for Call for Proposals.pdf  
Call for Proposals.rar  

 


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'