Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije

NOVO 2007-2013 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Novosti

Objavljeno: 15. siječnja 2013.

Objavljen natječaj za ugovor o nabavi usluga 'Novi pristupi HZZ-a u pružanju usluga klijentima'. 

U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 1, mjera 1.2, operacija 1.2.2, objavljen je natječaj za ugovor o nabavi usluga ‘Novi pristupi HZZ-a u pružanju usluga klijentima’.

Rok za dostavu ponuda je 15. veljače 2013. u 15:30h po lokalnom vremenu na adresu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Odjel za financiranje i ugovaranje projekata EU, Ulica grada Vukovara 70/3, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Uvjeti natječaja dostupni su na našoj web stranici, u sekciji 'Natječaji', ili na sljedećem linku: 
Procurement Notice.pdf 


 

povratak na početnu stranicu


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'