Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije





NOVO 2007-2013











 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Novosti
   Objavljeno: 1. kolovoza 2013.

Objavljen poziv na informativne radionice za potencijalne prijavitelje u sklopu projekta 'Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom'. 


U sklopu projekta „Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom“, Hrvatski zavod za zapošljavanje organizira dvodnevne informativne radionice za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava.
 
Radionice će se održati u Splitu, Vinkovcima, Senju, Daruvaru i Zagrebu.

Detaljne informacije možete pronaći u Pozivu na radionice i Prijavnom obrascu dostupnima na našoj web stranici, u sekciji 'Natječaji' ili na sljedećim linkovima: Prijavni obrazac za informativne radionice.doc Poziv na informativne radionice.pdf 


 


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'