Hrvatski zavod za zapošljavanje
Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije

NOVO 2007-2013 


 

Početna
O nama
IPA
Nepravilnosti
Natječaji
Kontakti
Linkovi
 
Novosti
  Objavljeno: 6. kolovoza 2013.

Objavljen prvi krug Pitanja i odgovora, za natječaj za nabavu roba 'Opremanje Operativne strukture Razvoj ljudskih potencijala'. 


U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 4, mjera 4.2, operacija 4.2.2, objavljen je prvi krug Pitanja i odgovora za natječaj za nabavu roba 'Opremanje Operativne strukture Razvoj ljudskih potencijala' .

Prvi krug Pitanja i odgovora dostupan je na našoj internetskoj stranici, u sekciji 'Natječaji' ili na sljedećem linku: Questions & Answers No.3.pdf 
 

 


IZDVOJENO

Objavljene obavijesti o dodjeli ugovora o nabavi roba za 4 lota projekta 'Usluge HZZ-a klijentima: Unaprjeđenje cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i ICT podrška'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora o nabavi usluga za projekt 'Podrška sustavu socijalne skrbi u procesu daljnje deinstitucionalizacije socijalnih usluga'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba'.


Objavljena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Mladi na tržištu rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada'.


Objavljena nadopunjena obavijest o dodjeli ugovora u sklopu programa bespovratne pomoći (grant sheme) 'Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina'